Лопатка для меду з нержавіючої сталі
Мед при довгому зберіганні рано чи пізно починає кристалізуватися і коли бджоляру необхідно перенести його з проміжної тари в постійну, він стикається з проблемою — який пристрій буде максимально ефективним і зручним?
Звичайна столова ложка — гнеться і мало вміщує, дерев'яна ложка — не настільки гостра для меду, що сильно загуснув. Найкращим інструментом для даної роботи буде лопатка для меду. Основа лопатки зроблена з нержавіючої сталі, ручка дерев'яна з ясеню.
Характеристики | |
Матеріал лопатки | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Дерево |
Ширина, мм | 50 |
Довжина, мм | 250 |
Вага, кг | 0,2 |